Loading..

   Z NAKUPI PODPIRATE SLOSKI NORDIJSKO EKIPO, SAMI PA PREJMETE NAKUPOVALNE UGODNOSTI!

   Prejmite nakupovalne ugodnosti in podpirajte SloSki Nordic pri vsakem vašem nakupu – v SloSki Nordic Cashback programu naredite to brezplačno in brez obveznosti!

   SloSki Nordic

   Uradna spletna stran

   Uradna spletna stran

   Vse informacije o SloSki Nordic lahko najdete na uradni spletni strani sloski.si

   SloSki Shop

   SloSki Shop

   Najnovejši in najboljši izdelki SloSki so na voljo v uradni trgovini SloSki Shop.

   SloSki video

   SloSki video

   Na Facebooku se pridružite skupnosti SloSki Nordic, da izveste več o naših športnikih in ekipah.

   APLIKACIJA CASHBACK

   APLIKACIJA CASHBACK

   Prenesite si aplikacijo Cashback na vaš mobilni telefon! Kadarkoli lahko poiščete partnerska podjetja v kraju, kjer se nahajate.

   SloSki Nordic Cashback program

   Cashback in točke Shopping Points pri vsakem nakupu

   SloSki Nordic Cashback program je vaš dostop do sveta nakupovalnih ugodnosti, s katerimi tudi podpirate mladince SloSki Nordic – in to popolnoma brezplačno, če nakupujete neposredno pri Cashback partnerskih podjetjih ali v spletnih partnerskih trgovinah.

   Kot član SloSki Nordic Cashback programa boste ob vsakem nakupu prejeli do 5 % Cashbacka in točke Shopping Points za izjemne ponudbe. Poleg tega pa boste pri vsakem nakupu podpirali tudi mladince SloSki Nordic. Izbirate lahko med velikim številom partnerskih podjetij. Želite potovati ali opraviti vsakodnevne nakupe, iščete izdelke za šport ali potrebujete storitve in še veliko več – našli boste vse, kar želite.

   Registrirajte se v SloSki Nordic Cashback program in izkoristite vse ponujene ugodnosti ter podprite našo nordijsko reprezentanco in njen podmladek. Pri tem nimate dodatnih stroškov, zato izkažite podporo že danes!


   * Provizijske ugodnosti so odvisne od izdelkov, kupljenih pri partnerskem podjetju. Vse informacije na tej spletni strani so informativne narave in tudi brez garancije.